logo

Test vrodené talenty - Genoskop Junior

Je vhodnejšie u vášho dieťaťa podporovať hudobný talent, alebo šport? Pre aký typ športovej aktivity má vrodené dispozície?
Je skôr „ranné vtáča", alebo „nočná sova"?

Prostredníctvom testu Genoskop Junior je možné zistiť čo bolo človeku dané do „vienka".

Test pomôže odhaliť určité vrodené talenty a dispozície. 

Má zmysel rozvíjať skôr hudobný talent, alebo šport?  Aký typ športovej aktivity je vhodnejší?  

Ste skôr „ranné vtáča", alebo „nočná sova" ? Ste  viac ohrozený vznikom závislostí?

Test Genoskop Junior vychádza zo súčasných  celosvetových poznatkov  týkajúcich sa  DNA a génov.

Testované oblasti - absolútny hudobný sluch, šprintérsky, alebo vytrvalostný gén a gén pre fyzickú zdatnosť boli vybrané zámerne v ponúkanej kombinácii. Pre ich rozvoj je rozhodujúce práve obdobie detstva. Ak totiž budú mať nadaní jedinci vhodné príležitosti a dostatok potrebných podnetov, dané vlohy sa s najväčšou pravdepodobnosťou prejavia na vysokej úrovni. Talentovaní jedinci tak môžu v budúcnosti podávať výborné výkony v oblasti pre ktorú majú prirodzené danosti a ktorá ich baví. Zároveň, ak je jedinec nositeľom génu pre zvýšené riziko vzniku závislostí, alebo génu pre cirkadiánny rytmus typu "sova", je možné denný rytmus upraviť tak, aby bol zamestnávaný jednak dostatkom vhodných aktivít a zároveň aj vo vhodnej dennej dobe.

Genoskop Junior poskytuje vyšetrenie vrodených dispozícií pre:

  • absolútny hudobný sluch
  • fyzická zdatnosť (tzv. horolezecký gén)
  • rýchlostné, verzus vytrvalostné športy
  • sklon k závislostiam
  • cirkadiánny rytmus - „ škovránok, alebo sova "

 

V prípade záujmu o bližšie informácie týkajúce sa DNA testu Genoskop Junior, alebo techniky odberu nás kontaktujte prostredníctvom mailu info@genovital.sk, online poradne, alebo na telefónnom čísle +421905665653.

Nájdete nás v Prešove na adrese Kúpeľná 6 (Budova UniCentrum). Otvorené máme podľa objednávok, preto nás o Vašom príchode informujte vopred.

Genetická analýza je realizovaná v spolupráci s akreditovaným laboratóriom Genomac výzkumný ústav, s.r.o. so sídlom v Prahe. Laboratórium poskytuje genetické testovanie so štatútom Neštátne zdravotnícke zariadenie a ZNALECKÝ ÚSTAV v odbore GENETIKA.


Súvisiace produkty

Novinka
Top
Akcia
Genoskop Junior Genoskop Junior
Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.