logo

Vitálne huby vo forme extraktu - Čo by sme o nich mali vedieť?

Stále častejšie sa stretávame s ponukou vitálnych húb vo forme výživových doplnkov vo forme extraktu. O čo presne sa jedná a aké sú benefity týchto výrobkov?

Huby sú súčasťou tradičných jedálničkov už po tisíce rokov. O ich priaznivých účinkoch na ľudský organizmus dnes už nikto nepochybuje.

Stále častejšie sa však stretávame s ponukou húb vo forme výživových doplnkov, napríklad vo forme extraktov. O čo presne sa jedná a aké sú benefity týchto výrobkov?

Pri výrobe extraktu z vitálnych húb sú používané špeciálne postupy extrakcie horúcou vodou. Dochádza pri nej k narušeniu chitínovej bariéry a následnému uvolneniu účinných látok z hubovej hmoty. Princíp dvojitej extrakcie spočíva v prvej extrakcii horúcou vodou a následnej extrakcii alkoholom. Využíva sa pre uvolnenie látok, ktoré nie sú vo vode rozpustné. Extrakty obsahujú spravidla od 30% do 50% účinných polysacharidov. Výhodou extraktu je, že je až o cca 30 % koncentrovanejší ako hubový prášok.

Vysoko kvalitné extrakty z vitálnych húb, ktoré ponúkame vyrába česká firma MycoMedica. Produkty značky MycoMedica sú testované v nezávislom Nemeckom laboratóriu Agrolab. Verím, že mnohí z Vás tieto produkty poznáte a máte s nimi rovnako dobré skúsenosti ako ja.

Produkty firmy MycoMedica nájdete v našom e-shope https://www.genovital.sk/vyzivove-doplnky

 Ak by ste mali záujem o bližšie informácie ohľadom účinkov jednotlivých produktov napíšte nám svoje otázky na info@genovital.sk

Na záver dovoľte informáciu o prebiehajúcej predajnej akcii.

Pri kúpe výživových doplnkov v minimálnej hodnote 100 eur získate darček Smart hodinky zadarmo. Akcia platí do vypredania zásob.


Súvisiace produkty

Novinka
Top
Akcia
MycoMedica Cordyceps CS-4 Cordyceps CS-4
Novinka
Top
Akcia
MycoMedica Hericium Hericium
Novinka
Top
Akcia
MycoBaby dračí sirup MycoBaby dračí sirup
Novinka
Top
Akcia
MycoMedica REISHI REISHI
Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.