Blog
Recept z hlivy ustricovej vhodný aj pre vegetariánov...
Originálna chuť s nádychom exotiky. Vhodné aj pre vegetariánov...
Polievka z tekvice hokkaidó - trochu inak...
Rýchle, pikantné a chuťovo zaujímavé chilli-garlic chinese noodles...
Para orechy obsahujú významné množstvo selénu, sú zdrojom vitamínu E, vápnika a horčíka...
Skvelé a chutné raňajky. Inšpirácia pre Vás....
Plody /Fructus Schisandrae / obsahujú množstvo biologicky aktívnych látok, ktoré majú adaptogénne účinky...
Kúzlo tohto receptu je v kombinácii chrumkavej kože ryby a krehkej prílohy. Postupujte podľa návodu, špeciálne pri príprave ryby. Môžete použiť dúhového pstruha s kožou, alebo lososa s kožou.
Pstruh dúhový - patrí medzi stredne tučné sladkovodné ryby. Obsahuje zdraviu prospešné omega – 3 mastné kyseliny.
Zo pstruha odstránime kožu, nakrájame priečne na plátky cca 2 cm, necháme marinovať v zmesi z kefíru, horčice, soli a čierneho korenia.
Spomínate na krupicovú kašu z detstva? Skúste si ju pripraviť trochu inak ...
Španielsky vtáčik s originálnou prílohou ... Môžete použiť ružičkový kel, alebo brokolicu...
Cesnakové kuracie stehná s hubami a cícerové pyré - kombinácia ktorá Vás nesklame...
Už naše babičky vravievali „ Jedzte mrkvu, budete mať dobrý zrak“. A mali pravdu. Karotenoidy chránia zrak pred škodlivým slnečným UV žiarením a voľnými radikálmi.
Zapekaná cuketa so zeleninou a balkánskym syrom - rýchla príprava, zaujímavá chuť...
Mnohé zo známych, ale aj menej známych húb majú potvrdené priaznivé účinky pre ľudský organizmus. V tejto súvislosti sú často spomínané niektoré druhy húb pôvodom z Ázie napr. (SHIITAKE, REISHI, CORDYCEPS). Tieto druhy húb sú vysoko cenené pre svoju schopnosť podporovať imunitný systém.
Lahodné krémové cesnakové kuracie prsia, kamutové špagety aglio e oglio
Vyskúšajte skvelý jesenný šalát z pečenej tekvice Hokkaido s čerstvými figami a kozím syrom