logo

Genoskop Junior

Genoskop Junior - genetický test pre zistenie vrodených vlôh a talentu. Vytrvalostné, alebo rýchlostné športy? Hudobné nadanie? Vzťah k závislostiam? "Ranné vtáča", alebo "nočná sova"?
Dostupnosť:

Skladom

Cena:

179,00 €

ks

Prostredníctvom testu Genoskop Junior zistíte, čo bolo Vášmu dieťaťu dané do „vienku“. Test Genoskop Junior pomôže odhaliť jeho genetické dispozície k športu, alebo k hudbe. Pomôže zistiť ktorý druh športu je pre vaše dieťa najvhodnejší. Odhalí či je vaše dieťa skôr "ranné vtáča" alebo "nočná sova" a či nie je viac ohrozené vznikom závislostí ako ostatné deti.

Výsledok DNA testu Vám potom môže pomôcť v zložitom rozhodovaní, kam a ako smerovať aktivity Vášho potomka, aké koníčky a záľuby budú pre neho optimálne a v ktorej oblasti môže dosiahnuť výnimočné výsledky.

Test Genoskop Junior vychádza zo súčasných poznatkov celosvetových vedeckých štúdií z oblasti genetiky. Dispozície zahrnuté v tomto teste - gén pre absolútny hudobný sluch, šprintérsky alebo vytrvalostný gén, gén pre fyzickú zdatnosť, boli vybrané zámerne v ponúkanej kombinácii, pretože pre ich rozvoj je rozhodujúce práve obdobie detstva (cca od troch rokov veku).


Odporúčame

Novinka
Top
Akcia
DNA test otcovstva
otec, dieťa
DNA test otcovstva
Novinka
Top
Akcia
Y-GenoGraf® test
test určený pre ženu
Y-GenoGraf® test
Novinka
Top
Akcia
MT-Genograf BASIC
test určený pre muža
Mt-Genograf test BASIC
Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.