logo

Genetické testy

Genetické testy

TrichoTest™- riešenie pre terapiu vypadávania vlasov | DNA testy otcovstva | Genoskop Línia – osobná DNA analýza pre zdravý životný štýl a jedálniček na mieru | Genealogické DNA testy Vám pomôžu odhaliť Váš pôvod | Neinvazívne prenatálne testy VERAgene a VERACITY| Dedičné nádorové ochorenia - genetické skríningové DNA testy PreSENTIA | 

TrichoTest™- riešenie pre terapiu alopécie

TrichoTest™ umožňuje výber najvhodnejších liečiv a výživových doplnkov pre liečbu niektorých typov vypadávania vlasov.
čítaj viac

Test otcovstva

Ste otcom Vášho dieťatka? Je Váš otec skutočne Vaším biologickým otcom? Anonymný DNA test otcovstva dokáže tieto otázky spoľahlivo zodpovedať.
čítaj viac

Genografické DNA testy pôvodu - Genetická genealógia

Možno ste si už niekedy položili otázku: „Odkiaľ pochádzali moji predkovia? Kam siahajú moje korene?“ Možno ste sa zaoberali tvorbou rodokmeňa, alebo to máte v pláne. Určite máte množstvo nezodpovedaných otázok o svojom pôvode. DNA testy pôvodu Vám odhalia odkiaľ pochádzali Vaši predkovia, ktorí postupne osídľovali naše územie. Ak chcete vedieť viac o genetických testoch navštívte nás v Prešove na Kúpeľnej 6 v priestoroch firmy Genovital s.r.o.
čítaj viac

Test strava a pohyb - Genoskop Línia

Túžite chudnúť zdravo a prirodzene v súlade s Vaším metabolizmom? Dokážete chudnúť rýchlo a udržať si svoju hmotnosť, alebo ľahko priberáte na váhe? Uprednostňujete rastlinné, alebo živočíšne tuky? Potrebuje Váš organizmus vyššie dávky sacharidov? Uprednostňujete vo svojom jedálničku zeleninu a ovocie, alebo radšej sladkosti a čokoládu? Vyhovujú Vám viac vytrvalostné, alebo rýchlostné športy? Ako znášate fyzickú záťaž? Ste nositeľom génu pre sklon k závislostiam? Odpovede na tieto otázky Vám poskytne osobná genetická analýza – Genoskop LÍNIA.
čítaj viac

Test vrodené talenty - Genoskop Junior

Je vhodnejšie u vášho dieťaťa podporovať hudobný talent, alebo šport? Pre aký typ športovej aktivity má vrodené dispozície? Je skôr „ranné vtáča", alebo „nočná sova"?
čítaj viac

Neinvazívny prenatálny test VERAgene

Neinvazívny prenatálny skríningový test VERAgene zisťuje chromozómové aneuploídie, mikrodelécie a 100 monogénových ochorení v jednom teste. Test je realizovaný z periférnej krvi matky a bukálneho steru biologického otca...
čítaj viac

PreSENTIA - dedičné nádorové ochorenia

PreSENTIA ponúka široké portfólio 19 skríningových testov so zameraním na dedičné formy nádorových ochorení.
čítaj viac
| Genetické testy
Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.