logo

O nás

Genetické testy | Výživové doplnky | Tradičná čínska medicína | Bylinné produkty | Poradňa |

Genovital

Poskytujeme predaj a poradenstvo v oblasti genetických testov a výživových doplnkov ktoré sú vyrobené na základe receptúr tradičnej čínskej medicíny.

 

GENETICKÉ TESTY

Spolupracujeme s poprednými európskymi spoločnosťami. Poskytujeme služby v oblasti genetických testov určených pre odborníkov, ale aj pre širokú verejnosť. 

 

VÝŽIVOVÉ DOPLNKY

V našom e-shope nájdete širokú ponuku produktov založených na tradičných bylinných receptúrach. Vyvážená strava v prípade potreby doplnená o vhodné bylinné produkty je základným pilierom v prevencii mnohých ochorení. 

  

PORADŇA

Ponúkame možnosť osobného aj online poradenstva.

RNDr.  Judita Vašková - poradenstvo v oblasti genetickej diagnostiky a tradičnej čínskej medicíny

Absolvovala Prírodovedeckú fakultu UPJŠ v Košiciach so zameraním na biológiu. Po ukončení štúdia sa 17 rokov venovala humánnej genetike. Pracovala v diagnostických laboratóriách v Prešove a v Košiciach. Špecializovala sa hlavne na diagnostiku onkologických ochorení so zameraním na hematologické malígne ochorenia. Onkogenetike sa venovala aj vo svojej rigoróznej práci so zameraním na prognosticky významné genetické markery akútnej myeloblastovej leukémie. 

Vzdelanie v odbore tradičná čínska medicína získala na TCM Inštitúte v Prahe. Štyri a pol ročné štúdium so zameraním na fytoterapiu, akupunktúru, dietetiku, masáže tuina a cvičenie Qi Gong ukončila záverečnou skúškou v roku 2022.

Napriek mojej práci v oblasti genetickej diagnostiky, ktorá pracuje na úrovni jednotlivých génov a patrí medzi najrýchlejšie sa rozvíjajúce vedné odbory začala som sa zaujímať aj o iný celostný pohľad na ľudský organizmus. Zaujala ma filozofia čínskej medicíny, ktorá je založená na princípoch rovnováhy a dokáže efektívne pomáhať v prevencii a liečbe mnohých ochorení“.


RECEPTY 

Ponúkame množstvo inšpiratívnych receptov z celého sveta.

Danka Biľová - autorka receptov a fotografií

Dlhé roky žije v Prahe, kam odišla za svojou vysnenou prácou. Už vyše 30 rokov pracuje ako stevardka. Je autorkou množstva úžasných receptov, ktoré sú nielen chutné, ale aj krásne servírované. Presvedčte sa sami. 

„Životný štýl spojený s lietaním mi za tie roky umožnil hlbšie nazrieť do zvykov tých najexotickejších kultúr. Za súčasť  poznávania života v rôznych kútoch sveta považujem aj ochutnávanie lokálnych, pre nás často veľmi netradičných jedál. Pretože veľmi rada varím, mojím obľúbeným suvenírom, ktorý si vozím domov je korenie a recepty miestnej kuchyne. Rada skúšam a kombinujem. Nie vždy to vyjde, ale recepty, ktoré budú priebežne publikované na týchto stránkach sú overené a jednoduché. Dôležité je vedieť jedlo naservírovať a ozdobiť. Často stačia bylinky alebo jedlé kvety, ktoré si môžete pestovať na balkóne (napríklad kapucínky). Pri každom recepte je fotka, môžete sa inšpirovať, uplatniť Vašu fantáziu a dotvoriť jedlo podľa Vašich predstáv.
Nikdy nie je neskoro skúsiť niečo nové a menej tradičné. Je to nielen o použitých surovinách, ale aj o prezentácii.
Verím, že Vám bude chutiť rovnako ako mojim blízkym, pre ktorých varím.“

 

Tešíme sa na vás.

 


Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.